Blogg

Babyshower, de perfekte gavene

kaker, muffins

Babyshower er veldig koselig, enten det er for en god venninne eller en søster. Men hva bør du kjøpe? Det skal vi hjelpe deg å finne svaret på. Vi som jobber på Alt På Stell har mange års erfaring i bransjen og vet hva som kan være smart å kjøpe både for mor og barnet.

Klær til barnet

Ingenting er så koselig som klær til en liten baby, dette er en sikker vinner. Barneklær er noe alle trenger og noe som helt sikkert blir verdsatt. Men det kan være lurt å ikke gå for de aller minste størrelsene. Babyer vokser utrolig fort, derfor kan det være greit å velge størrelser fra 62-68. Når du skal bestemme deg for plagg bør du også tenke på hvilken årstid barnet skal bruke plaggene, f.eks. så er ikke sommerklær i desember det smarteste.

Vi har baby kjær av høy kvalitet til gode priser, i nettbutikken vår har vi et bredt utvalg og vi har rask levering. Bestiller du for over 1000,- får du fri frakt.

  • Body
  • Strømpebukser
  • Sokker
  • Luer
  • Ulltøy

Klikk her for å se flere av våre produkter i nettbutikken.

Utstyr – gave til babyshower

Det finnes veldig mange forskjellige produkter i de fleste prisklasses. Er du ute etter noe rimelig kan vi anbefale smukker, flasker, skåler, bamser eller f.eks. pynt til barnerommet.

Ønsker du å legge litt mer penger i en gave eller er dere flere som skal gå sammen om en gave har vi mange fine og praktiske produkter som vil passe.

  • reiseseng
  • vognposer
  • lammeskinn
  • babycall/babymonitor

En babymonitor gir foreldrene en trygghet samtidig som de kan få slappet litt av i tiden barnet sover. Om du vet at de ikke har dette vil det være noe som helt klart blir godt mottatt.

-40%
Kjøp

Avent Monitor SCD731/26

kr 2.200,00 kr 1.320,00
Kjøp

BabyDan Lammeskinn 70-80 cm Korthåret

kr 549,00
Kjøp

BabyDan Reiseseng 60×120

kr 799,00
Kjøp

Voksi® Urban Black

kr 2.399,00

Leker – gave til babyshower

Det finnes en rekke fine leker som passer til de minste. En fin biteleke vil helt sikkert bli verdsatt av den minste. Ellers så finnes det mange fine treleker, rangler, babygym, uro er ypperlig å ha hengende over sprinkelsengen, en søt bamse er veldig koselig,.. valgene er mange 🙂

Bøker er veldig fint og det er aldri for tidlig å starte å lese for babyen. En fin samling med barnebøker kan være koselig å ha. Mange mødre leser også for magen 🙂 Enten du kjøper babybøker i tøy, kartong eller om du velger å kjøpe noen av de klassiske barnebøkene som varer lenge (som ikke er meningen at barnet skal leke med alene) vil mor helt sikkert bli glad for en slik gave.

Kjøp

Fantorangen Eddie 15 cm

kr 199,00
Kjøp

Fantus Bamse

kr 279,00
Kjøp

Hape Pepe SoundStacker

kr 219,00
Kjøp

Peppa Gris Koffert 3 stk

kr 399,00

Stelleprodukter

Stelleprodukter er veldig praktisk og noe som hyppig blir brukt og noe alle trenger.  Kluter, bleier, bleieposer, badekar, shampo, nailsakssett… valgene er mange. Har du noen spørsmål? Vi hjelper deg mer enn gjerne med å velge rett produkter.

5-PAKNING GULPEKLUTER

kr 149,95
Kjøp

Baby Born Bleier 5 pk

kr 79,00
Kjøp

Lykkelig som liten Barnesalve

kr 269,00
Kjøp

Lykkelig som liten Sjampo

kr 129,00

Historien bak Babyshower

Selve betegnelsen «babyshower» er noe som har oppstått i nyere tid, men det å feire den gravide er noe som har vært en tradisjon i mange år. Helt tilbake på 1400-talle ble gravide feiret av venner og familie. På den tiden ble det gitt gaver som mat, klær og malerier til den gravide.

Om vi spoler frem noen hundre år til viktoriatiden (1800-tallet) var det mer vanlig å arrangere te-selskap. Selskapet måtte så klart holdes inne da det rett og slett ble oppfattet uanstendig for gravide å gå utendørs. Heldigvis har ting endret seg 🙂

Babyshower slik vi kjenner det i dag oppstod på 1900-tallet og ble veldig vanlig etter andre verdenskrig. Dette var en tid det var mye fattigdom rundt i europa og et lite gavedryss var ofte veldig kjærkomment. Les mer om babyshower her.

Klikk her for å se alle våre produkter i nettbutikken.

HOLLIE CHECK OVERSHIRT

kr 499,95
Kjøp

Sylvanian Families Woolly Alpaca Family

kr 399,00
Kjøp

Sylvanian Families Baby Bath Time

kr 399,00
Kjøp

Smallstuff Babyteppe Navy

kr 429,95
Kjøp

Smallstuff Sekk Oker

kr 299,95
Kjøp

Smallstuff Babyteppe Oker

kr 429,95
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Baby Pink

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Dusky Lilac

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Hunter Green

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Sand

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Sage

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon coral

kr 79,00