Blogg

De beste smokkene

smokk til baby og små barn

En smokk kan være ett ess i ermet for deg som foreldre når ingen ting annet fungerer. Men det finnes et hav av forskjellige smokker, her får du en oversikt over hvilke smokker vi anbefaler og som helt sikkert vil falle i smak hos minstemann.

Smokk fra Avent

Avent Fashion Soother er et godt alternativ for barnet ditt. Dette er en smokk beregnet for babyer (0-6 mnd) og den fremmer naturlig amming hos barnet. Smokken beskytter barnets munnutvikling, den har en silikontåte som kollapser og har en symmetrisk form som tar vare på babyens gane, tenner og tannkjøtt når de vokser.

Smokken har et sikkerhetshåndtak for enkel fjerning som er selvlysende, noe som er kjekt om du leiter etter smokken i et mørkt rom. Selve smokken kommer met et lokk som kan settes på for å unngå at den blir skitten.

Når du skal rengjøre smokken kan den sterilseres via steriliseringsmaskinen eller i kokende vann. Den kan også vaskes i oppvaskvaskemaskinen. Sokken er BPA-fri (Bisfenol A).

Avent Soothie for de aller minste barna (0-3 mnd) kan også anbefales. Dette er en smokk i en del, laget med medisinsk silikon. En fingerformet åpning foran gjør at den lille samtidig kan nyte den naturlige trøsten fra fingeren din.

Avent Ultra Soft narresmokk har et fleksibelt og mykt skjold som skal følge babyens kinn. Det fleksible skjoldet har en komfortabel passform slik at det minsker presset på den sarte babyhuden og kan gi færre merker og irritasjon. Skjoldet har også luftehull som lar babyens hud puste. Smokken har en symmetrisk form som sikrer naturlig utvikling av gane, tenner og gummer (ortodontisk smokk).

For barn i alderen 6-18 mnd finnes Avent Ultra Soft og Avent Ultra Air. Ultra Air en ny generasjon av smokker. Den er lettere, har mykere kanter og tut med myk tekstur. Smokken har også mer luftgjennomstrømning slik at den sensitive huden til barnet holder seg tørr.

98% av spedbarn tar smokken, dette er Avent sin høyeste akseptrate. Smokkene kommer også i et praktisk steriliseringsetui, alt du trenger for å sterilisere smokken er vann og en mikrobølgeovn.

Kjøp

Avent Ultra Soft 0-6 mnd Turkis 2 pk

kr 155,00

Praktiske og kule smukker fra BIBS

Smokkene fra BIBS har et rundt smokkehode slik at det minner mest mulig om morens bryst. Selve smokken er designet slik at den gir minst mulig irritasjon rundt munnen.

Vi forhandler str.2 (6-18mnd), som er den mest populære størrelsen. Det er også denne størrelsen som anbefales av sykehus og jordmødre til barn i alle aldre. Selve smokken er laget av 100% naturgummi, en slitesterkt gummi som gjør at smokken tåler mest mulig. Smokken fra BIBS 100% fri for PBA, PVC og phthalater.

Kjøp

BIBS Rund smokk Chestnut

kr 59,00
Kjøp

BIBS Rund smokk Coral

kr 59,00
Kjøp

BIBS Rund smokk Dusky Lilac

kr 59,00
Kjøp

BIBS Rund smokk Hunter Green

kr 59,00
Kjøp

BIBS Rund smokk Lavender

kr 59,00
Kjøp

BIBS Rund smokk Mustard

kr 59,00
Kjøp

BIBS Rund smokk Rust

kr 59,00
Kjøp

BIBS Rund smokk Sand

kr 59,00
Kjøp

BIBS Rund smokk Sky Blue

kr 59,00

Den klassiske smokken

BIBS Supreme er en smokk med et klassisk design som de aller fleste har et forhold til. Den er blitt brukt i mang år og har en stor fordel med at den alltid ligger korrekt i munnen til barnet. Det skal faktisk en del til å vende den feil vei.

Sommerfuglsmokken som den også kalles er en slitesterk smokk laget av silikon (sutten). Felles for alle silikonsmokker er at de er gjennomsiktige og litt hardere enn latex/naturgummi.

Sutten er utstyrt med luftehull, som sikrer at huden i område blir mindre fuktig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Baby Pink

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon coral

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Dusky Lilac

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Hunter Green

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Sage

kr 79,00
Kjøp

BIBS Supreme Smokk Silikon Sand

kr 79,00