Blogg

17 mai – festdrakt & bunad til barn

bunad, festdrakt, gutt jente, feirer 17 mai

Barnas dag nærmer seg og vi har fylt opp med flotte bunader til jenter og gutter. En bunad er en festdrakt som passer perfekt til 17 mai, om dere er bedt i en konfirmasjon eller trenger til f.eks julaften. Det å bruke bunad på dager som 17 mai har en lang tradisjon og mange bruker gjerne en slik festdrakt når man skal pynte seg litt ekstra eller om det er en spesiell merkedag.

En tradisjonell bunad koster ofte mye penger, derfor tilbyr vi fine og elegante festklær til barn og unge i en mye rimeligere prisklasse. Ettersom barn vokser veldig fort vil en festdrakt være et veldig godt alternativ til den tradisjonelle bunaden. Alle produktene vi selger har god kvalitet og det er fult mulig at yngre generasjoner kan arve festdraktene senere.

Herlige festklær til de aller minste

Vi har flere flotte festdrakter til barn i alderen 0-12 år, bunadene har fine broderinger og brokade. Dette er bunader som er forseggjort og vil passe supert til 17-mai, dåp, konfirmasjon eller jul!

Under finner du festdrakter til de aller minste.

Festdrakt til jente og gutt, 2-5 år

Festdrakten er produsert av Salto og er i 100 % bomull. Både drakten til gutt og jente selges komplett med en fin skjorte.

Vi har flere størrelser på lager og kan levere i løpet av kort tid. Under finner du festdrakter til barn i alderen 2 til 5 år.

Vi har også festdrakter til barn i alderen 6-12 år

Både i butikken og nettbutikken finner du festdrakter til litt større barn og unge. Vi har blant annet flotte dresser til unge gutter og vakre kjoler til jentene. Ønsker du å prøve en dress kan du komme innom butikken vår i Kragerø. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt.

Under finner du festdrakter til barni alderen 6 til 12 år.

Fine festklær til barn og unge

Vi har også tatt inn noen nydelige matros dress og kjoler som passer perfekt til 17 mai eller en annen stor dag.

Stor utvalg barneklær i nettbutikken

I nettbutikken vår har vi et stort utvalg barneklær, her finner du noe til enhver anledning. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt vi hjelper deg mer enn gjerne.

Se vårt utvalg i nettbutikken.