Blogg

Fantastiske klær fra Hummel

Hummel barneklær, to gutter

I løpet av et år tar vi inn veldig mye klær fra Hummel og det er det en god grunn til. Det populære klesmerket har en lang tradisjon når det kommer til å utvikle kule og barnevennlige klær til trening og hverdags. Dette gjør at Hummel er et populært merke hos barnefamilier.

Hummel ble etablert i 1923 og utviklet faktisk verdens første fotballsko, den gang het bedriften Messmer & Co. Opp igjennom årene har Hummel vært sponsor for en rekke store klubber og lag innen fotball. Danske landslaget (både for kvinner og menn), Real Madrid, SC Freiburg og Rangers F.C er bare for å nevne noen.

Barneklær fra Hummel

Barn er generelt sett veldig aktive og det er en av grunnene til at klær fra Hummel er populære. Kolleksjonene vi tar inn er fantastisk fine og de lar barn være barn. Her snakker vi om klær som er behagelig å gå med med, som er utviklet for en aktiv hverdag og som tåler vask etter vask.

Klær for små barn og junior

Enten du ser etter t-skjorter, genser, kjoler, badedrakt, badeshorts, treningsdress, body, tights, UV-drakt, jakker, bikini eller bukser så har vi et stort utvalg klær fra Hummel til barn i alle aldre. Og vi tar inn nye kolleksjoner flere ganger i året.

Gode priser, stort utvalg og rask levering

I nettbutikken finner du mange spennende klær og du finner garantert noe som passer for ditt barn. Finner du ikke størrelsen eller har du noen spørsmål? Ta kontakt så hjelper vi deg.