Blogg

Januarsalg – Gjør et knallkjøp på barneklær og utstyr

januarsalg poster

Nå er det januarsalg hos Alt På Stell og vi har mange gode tilbud, det betyr at du kan gjøre et knallkjøp på en rekke varer. Gjennom hele januar vil vi legge ut nye tilbud på barneklær, leker og utstyr.

30-50% rabatt!

  • 50% rabatt på YTTERKLÆR
  • 30% rabatt på klær fra KATTNAKKEN
  • 40% rabatt på ULL
  • 30% rabatt på alt fra TWISTSHAKE

Det gjelder å være tidlig ute da vi erfarer at mange produkter blir revet vekk tidlig i salget. Så ser du etter et spesifikk produkt kan det være lurt å ikke vente for lenge.

Salg på massevis av produkter fra kjente merkevarer

Vi har stort utvalg barneklær på salg i januar! Hos oss finner du kjente merkevarer som Garcia, Hummel, Hust and Claire, Kattnakken, Kivat, Lillelam, MarMar Copenhagen, Name It, Salto, Villervalla, Wheat og mange fler.

Bli inspirert

Alle plaggene vi har i butikken er håndplukket, dette gjør at du kan finne et stort utvalg av fantastiske plagg til en rimelige pris. Om du er på ute etter noe spesielt eller ønsker råd og tips om hva du kan kjøpe? Ta kontakt med oss så vil du får god veiledning.

Spar 30% på alt fra Kattnakken

Regnsettene fra Kattnakken er helt supre. Disse er utstyrt med slitesterke fotstrikker (som gjør at buksen kommer godt over støvlene), navnelapper, refleks på armer og bein, anti-oppsugingsstoff på armer og bein og sikker hette som er både avtagbar og regulerbar. Det er et ekstremt slitesterkt og et helt vanntett regnsett som har vannsøyle på hele 30 000 mm.

Ta kontakt

Har du noen spørsmål rundt januarsalget eller ønsker du hjelp til en bestilling? Ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

Tilbake til listen