Blogg

Juleklær til barn

juletøy, juleklær, gutt som pyntet juletre

Vi har juleklær til baby, små barn og junior. Enten du er på jakt etter en fin julegave, pentøy til høytiden eller en fin pysjamas – så har vi det du trenger.

Juleklær til julaften

For veldig mange barn er julaften den største og beste dagen i hele året. God mat, pakker og fine stunder med familie og venner er noe som skaper minner for livet. Og på slike dager må finstasen på, både for små og store.

Vi har mange flotte klær fra kjente merker som MarMar Copenhagen, Levi´s, Hust and Claire, Garcia, Hummel, Mp Denmark, Name It, Salto, VillerValla, m.m.

En favoritt blant mange og som har vært svært populær i år er kolleksjonen fra MarMar Copenhagen. I denne kolleksjonen finner vi klær med jordnære og rene farger som matcher julen perfekt.

Her finner du klær fra MarMar Copenhagen.

Julepysjamas

Viste du at vi har mange flotte julepysjer? Både til de aller minste og til større barn.

Julekjole

For små prinsesser har kan vi anbefale en vakker julekjole fra Salto og Name It.

Denne glitrende kjolen fra Salto faller garantert i smak, kjolen i 100 % polyester og kommer i fargene rosa og sort. I tillegg har vi et par vakre kjoler til spesielle anledninger fra Name It. Skjørtet er perfekt til å snurre seg rundt i, og den skinnende looken tilfører et ekstra snev av eleganse.

Klær for kule gutter

Vi har dress og penskjorter som passer perfekt til høytider og andre spesielle anledninger. Trenger sønnen din pentøy til julaften har vi mange fine alternativer.

Stilige klær fra Garcia

Garcia har kule klær, dette passer perfekt som julegaver eller om du er på jakt etter plagg som våde passer til fest og hverdags. Se flere plagg fra Garcia.

Festdrakt til jul

Vi har populære festdrakter til små og store. Dette er plagg som passer perfekt til jul, bursdager, bryllup, 17 mai og andre spesielle dager hvor man skal ha på seg noe litt ekstra.

Vi har også sløyfer til både gutt og jente, ser våre sløyfer her.