Blogg

Lue fra Kivat, en stor favoritt hos mange

Lue, pannebånd og hettelue for barn, fra Kivat

De siste årene har luene fra Kivat blitt mer og mer populære. Disse luene er både praktiske, fine og viktigst av alt de holder barna varme på hodet.

Hettelue for kalde høst og vinterdager

Kivat har en rekke smarte hetteluer som egner seg godt på kalde dager. En hettelue dekker hele hodet med unntak av ansiktet. Dette gjør at den varmer godt og barnet vil ikke like enkel kunne ta av seg (som mange foreldre kjenner seg igjen i). Luene har vindstopper ved ørene og gir god beskyttelse for små ører. Den har en god passform og sitter bra på barnets hodet, den vil ikke skli ned i øynene.

Kivat er et finsk merke og de leverer noen av de beste luene på markedet. Alle luene er designet og produsert i Finland. Men tanke på værforhold kan Finland sammenlignes med Norge, så her får du luer som absolutt passer det norske klimaet.

En slik lue bør alle barn ha

Luene fra Kivat er godt egnet for barn med sensitiv hud ettersom de er foret med økologisk bomull. Ytterluen består av 100 % merinoull. De er av topp kvalitet og veldig slitesterke. Vi tør å påstå at det er den perfekte luen for barnehagen og alle barn bør ha en slik lue på kalde dager.

Et barn med en Kivat lue vil garantert ikke fryse på hodet om vinteren, det kan du være sikker på.

Følg oss gjerne på Facebook og meld deg på vår nyhetsbrev for å få unike tilbud, nyttig informasjon og tilgang på kommende nyheter.

Kivat en familiebedrift

Kivat er en familiebedrift med mer en 30 års erfaring, gjennom sin fabrikk i Tampere skaper de produkter som egner seg perfekt til smårollinger som må bryne seg på den nordiske vinteren.

At produktene som blir produsert er bærekraftige er viktig, derfor tilsetter de ingen kjemikalier eller virkestoffer i produksjonsprosessen. Fokus på kvalitet og  funksjonalitet er alfa og omega for Kivat.

Utvendig bruker de merinoull av topp kvalitet. Innvendig i alle luer og votter bruker de kun GOTS – sertifisert økologisk bomull. Flere av produktene har også refleks så barnet er godt synlig på mørke dager.