Nyheter

MP Denmark – sokker og strømpebukser av høy kvalitet

sokker fra MP Denmark

Sokker og strømpebukser fra MP Denmark er produkter av høy kvalitet og som ikke inneholder allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer. MP Denmark bruker OEKO-TEX® sertifisert garn som alle er innfarget. Produktene er merket med Trygge Tekstiler. Vi har et stort utvalg sokker og strømpebukser til både små og store barn.

Historien bak MP Denmark

Gründeren bak firmaet heter Martin Pedersen, han etablerte sin første fabrikk i Danmark i 1937. Siden den gang har frimaet utviklet og produsert kvalitetssokker og strømpebukser.

Slitesterke sokker og strømpebukser

Alle sokkene er strikket med en forsterket hel og tå, da dette er steder på plagget som er ekstra utsatt for slitasje. Disse plaggene er såpass slitesterke at de gjerne holder i flere generasjoner og kan brukes av flere barn.

Ullsokker

De klassiske ullsokkerne er gode og behaglige for små føtter, de består av 50% Superwash Wool, 30% bomull, 17%PA og 3% EL. Den elastiske kanten holder sokkene på plass hele dagen.

MP Denmark gir en garanti for at produktet er testet for innhold av klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm.

Strømpebukser

Flotte ullstrømpebukse fra Mp Denmark, disse består av 90% superwash wool, 17% polyamid og 3% elasthan.

Strømpebuksene har en veldig god passform.

Antisklisokker

Disse antisklisokkene har et belegg under som gir godt feste for smårollinger. Sokkene består av 80% ull, 17% polyamid og 3% elasthan.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål om sokker og strømpebukser? Ta kontakt så hjelper vi deg.