Blogg

Nytt merke! Barneklær fra Gullkorn Design

barneklær fra gullkorn, fire barn

Gullkorn Design er et norskt merke som lager barneklær av god kvalitet, tidløst design og som er komfortable for barn. Vi er veldig fornøyde med å endelig kunne tilby disse plaggene i butikken vår.

Gullkorn Design er et relativ nytt merke på markedet. Selv om de startet allerede i 2015 har de raskt blitt en favoritt blant mange. I dag er dette et av Norges hurtigs voksende barneklesmerker og vi en av rundt 100 butikker i Norge som er heldige og kan tilby disse. Lekne farger og trendy design er noe vi synes beskriver plaggene godt. Plaggene passer til nyfødte og barn opp til 10 år, både til gutter og jenter.

Hver sesong vil vi ta inn nye kolleksjoner som er tilpasset årstiden og vi gleder oss til å se alle de spennende klærne som vil komme.

Gullkorn Design – et bærekraftig merke

Et viktig punkt i filosofien til Gullkorn Design er at de skal bidra til en bærekraftig fremtid. Dette gjør de gjennom etisk handel og de jobber kontinuerlig med tiltak som kan forbedre miljø, klima og samfunn.

Dette er også noe som er viktig for oss og noe alle bør har fokus på.

Barneklær merket med Øko-tex 100

De fleste klærne som Gullkorn design produserer er merket med Øko-tex 100. Dette vil si at plaggene som produserer ikke skal inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer. Plaggene er også testet for ulike stoffer som klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser, etc. Les mer her.