Om Alt på stell

Alt på stell er den eneste leke- og barneutstyrsbutikken i Kragerø. Hos oss finner du et stort utvalg klær, leker, barnevogner, barneseter, utstyr til stellebordet, sko, briller og annet mye utstyr til små og store barn.

Med hjerte for barneklær, leker og utstyr

Sarah og Iselin er driverne bak Alt på stell og har vært i bransjen i mange år. De brenner for yrket sitt og vil alltid bistå, veilede og gi best mulig råd til deg som kunde. Enten du nettopp har fått en baby og har mange spørsmål rundt produkter og utstyr eller om du er på jakt etter en liten bursdagsgave så kan du spørre oss.
Tidligere drev Sarah og Iselin hver sin barnebutikk i Kragerø før de i 2017 valgte å slå seg sammen for å kunne tilby et best mulig tilbud. Ved sammenslåingen flyttet de inn i Storgata 15 i hjerte av Kragerø. I stor fine lokaler finner du et stort utvalg produkter til barn og unge, om du ikke finner det du leter etter så ta kontakt.

Stort utvalg i nettbutikken vår

Alle produktene vi får inn legger vi fortløpende ut i nettbutikken. Her finner du alt fra nyheter til et bredt utvalg produkter til nedsatt pris. Bestillinger som blir gjennomført blir i de alle fleste tilfeller pakket og sendt i løpet av en virkedag, dette sikrer deg som forbruker rask levering på alle kjøp. Bestiller du varer fra oss får du fri frakt for alle bestillinger over 1000,- Se våre produkter her…
Skulle du ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt, vi vil hjelpe deg.

Kvalitet og fint design

Enten det er snakk om barneklærlekerutstyr til minstemann, barneseter til bilen, sko eller noe annet vi tilbyr så skal du føle deg trygg på at produktene er av høy kvalitet.
Her hos Alt på stell finner du kjente merkevarer som f.eks:  Avent, Baby Born, BabyDan, BabyLivia, BeSafe, Bibs, Clippasafe, Condór, Creamie, Diinglisar, Dr.Brown, Duukies, Easygrow, Ergobaby, Foam Clay, Hama, Hape, Hummel,Hust and Claire, Intex,  Kattnakken, Kinetic Sand, Kivat, Lego, Levi´s, Lilleba,  Lillelam, Love Diana, Lykkelig som liten, Mamamemo, Metoo, Milledeux, Morild,  Mp Denmark,  Name It, Nerf, Peppa Gris, Pj Masks, Salto, Shadez, Silk Clay, Smallstuff, Sommerleker, Sylvanian Family, Tinkafu, Victoria, Villervalla, Voksi, Wheat og Zazu.
Alle produktene vi tar inn er nøye utvalgt, dette gjør at vi har et bredt utvalg av varer med høy kvalitet og et veldig fint design. Her har vi noe for enhver smak.