Blogg

Nyheter – Pysjamas og morgenkåpe til barn

pysjamas til barn

Vi har fått inn nye pysjamaser og morgenkåper/badekåper i morsomme og fine farger.

Julepysjamas

Nå som det nærmer seg jul passer det perfekt men en julepysjamas. Vi har julepysj i heldress for de aller minste og for litt større barn har vi en todelt pysj. Pysjen for de minste er helt og kommer i størrelsene 50 til 80. Den todelte pysjamasen har vi størrelsene 92-110. Materialet er av 100% organisk bomull.

Rassy rutete pysjamas

Dette pysjsettet kommer i størreslene 116-164 og kommer i to forskjellige farger, grønt og rosa. Dette flotte pysjsettet passer like bra som nattøy som til rolige kvelder med film på TVen, brettspillkveld med familien og venner eller til frokost på helgemorgener.

Badekåper & morgenkåper

Sjekk ut disse fantastiske badekåpene/morgenkåpene, disse er perfekt for kule barn som liker å kle seg i komfort og mykhet etter et varmt bad eller en god natts søvn. Det festede beltet og trykknappen gjør det enkelt for barnet å åpne og lukke det nye favorittplagget.

Morgenkåpen er produsert av 100% resirkulert polyester, dette sparer naturressurser og reduserer mengden avfall. Kåpene kan bestilles her.

Stort utvalg pysjamas

Vi har et stort utvalg av pysjamas, enten du trenger noe til de aller miste eller til større barn så har vi det. Hos oss får du produkter av høy kvalitet til gode priser.

Har du noen spørsmål ,ta kontakt med oss. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.