Du skal så klart være fornøyd med varene du kjøper fra oss, derfor kan du returnere produktet/varen(e) du har bestilt om de ikke passer eller om du rett og slett angrer. Som kunde har du alltid angrerett i 14 dager i henhold til angrerettloven. Du kan få pengene igjen eller bytte varen i en annen størrelse/produkt. Ring på telefon 924 69 798 oss eller send oss en e-post så finner vi en god løsning.

Når det gjelder angrerett/bytterett gjelder ikke dette for varer hvor forsegling er brutt, varer som ikke kan returneres tilbake pga. helse/hygieneårsaker. Dette kan være varer/produkter som f.eks: badetøy, smokker, tåteflasker, produkter til amming og hårtilbehør. Angrerett/bytterett gjelder heller ikke på monterte barnevogner og bilstoler, dette med tanke på sikkerhetsårsaker.

Returkostnaden må du selv betale, den ligger fra 39,- og oppover.

Pakken/varene kan returneres til: Alt På Stell, Storgata 15, 3770 Kragerø

Alle produkter som skal returneres skal pakkes godt inn og varene må inkludere originalemballasje (denne må ikke skades).

Du som kunde sitter på det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter derfor ned kollinummeret på pakken som du sender i retur, og be om kvittering.