Nyheter

Vi tar smittevern på alvor

forsiden av butikken i Kragerø

Det er viktig at du som kunde skal føle deg trygg når du å handler hos oss, enten du bestiller i nettbutikken eller om du kommer innom butikken vår i Kragerø sentrum.

Ønsker du å komme etter stengetid?

For dem som ønsker å komme innom butikken vår etter stengetid så ordner vi det. Ta kontakt med oss så setter vi opp en tidspunkt hvor du kan komme innom. Da vil du (og eventuelt de du har med deg) ha butikken for dere selv, du vil kunne gå rundt i ro og mak og finne det du er ute etter. Vi vil så klart bistå og hjelpe deg om du vil.
Send oss en forespørsel.

Vi er tilgjengelige på telefon og Facetime

Har du noen spørsmål eller ønsker du å diskutere noe med oss? Ta kontakt så hjelper vi deg. Vi er også tilgjengelige på via Facetime om det er noe du vil vise oss. Samtidig som vi enkelt kan vise deg produkter vi har i butikken som samsvarer etter ønskene du beskriver.

Vi sender produktene fortløpende

Bestiller du produkter fra nettsidene vår blir de som regel sendt samme dag eller dagen etter. Skal du handle julegaver på nett, bør du bestille disse senest 16 desember om de skal sendes i posten. Dette for å sikre at de kommer frem i tide, da Posten og PostNord opplever stor pågang i dagene før jul.