Blogg, Nyheter

Sommerklær til baby, barn og junior

Badekåpe fra Ebbe, stripete badekåpe

Sommeren nærmer seg og det betyr lange solrike dager med lek og moro. I nettbutikken til Alt På Stell finner du alt du trenger for å kle små og store kropper for aktive og varme sommerdager. Enten du er på jakt etter en sommerkjole, badedrakt, badebukse, sommershorts, pentøy til varme sommerdager eller sommerklær til aktive barn så har vi stort utvalg og gode priser.

Sommerkjoler til små prinsesser

Vi har kjoler i alle regnbuens farger og ulike størrelser som passer små og store prinsesser. I nettbutikken vår finner du kjente merker som blant annet Hummel, MarMar,  Hust and Claire, Salto, Villervalla og mange fler.

Sommerhatt, capser og solbriller

Vi har søte og praktiske sommerhatter for de minste fra Marmar. Disse kan reguleres med en stropp under haken, samt at vidden også kan reguleres med en liten knytting.

For større barn har vi kule capser som skygger for sol og varme. Ingen ting sier sommer mer enn en stråhatt! Vi har både stråhatt til gutt og jente.

CARS CAPS

kr 139,90

GEORG GRIS CAPS

kr 118,90

MarMar Alba Hatt

kr 167,30

MarMar Alba Hatt

kr 167,30

Maximo Stråhatt

kr 299,00
Kjøp

Mokki Click & Change 0-2 år Gul

kr 699,00
Kjøp

Mokki Click & Change 0-2 år Sort

kr 699,00
Kjøp

Shadez Solbriller 0-3 år Sort

kr 349,00
Kjøp

Shadez VIP Polarized 7-16 år hvit-Lilla

kr 449,00

SØLVPRINTET CAPS

kr 125,90

Stort utvalg sommerklær

I nettbuttikken vår har vi et stort utvalg sommerklær til gutter og jenter i alle aldre. Utforsk flere sommerklær i nettbutikken.

Ønsker du å prøve noe? Kom gjerne innom butikken vår i Kragerø sentrum.