Nyheter

Herlige sommerdager på stranda

barn på stranda,

Det er ikke så mye som slår koselige sommerdager på stranda med familien. Men hva skal du ta med for å få en vellykket dag? Her finner du noen nyttige tips som gjør turen på stranda god når du skal ha med deg smårollinger.

Beskyttelse mot sol

Solkrem med høy faktor er et must for smårollinger, men et godt alternativ er UV-drakter. Dette vil gi god beskyttelse og perfekt om om barnet ditt ikke liker å bli smurt. UV-draktene er laget slik UV-strålene ikke vil treffe huden og beskytter derfor barnet veldig godt. For de aller minste kan det være smart å ta med et UV-baby-telt. Her kan den lille ligge godt beskyttet mot en skarp sommersol.

Solbriller, solhatt og caps

Noen barn synes det er deilig å bruke solbriller, mens andre tar de konstant av seg. Når du velger solbriller bør du velge noen som har beskyttende brilleglass og som sitter godt på nesen. Stropp eller strikk på brillene er lurt om barnet ditt har en tendens til å ta de vekk. Et godt alternativ og supplement til beskyttelse av hodet, ansikt og øyne er en solhatt eller caps.

GEORG GRIS CAPS

kr 118,90
Kjøp

KIDDUS UV- BABY-TELT (140x70x65CM)

kr 399,00

MarMar Alba Hatt

kr 167,30

Maximo Stråhatt

kr 299,00
Kjøp

Shadez Junior 3-7år Hvit

kr 349,00

Badesokker er smart når man skal på stranda

Badesokker beskytter små føtter når de løper rundt på stranda, enten de er i vannet eller på land. Vi anbefaler Duukies Beachsocks som er badesokker med såle. Badesokker har UV-faktor 50, antiskli såle og de kommer med et lite armbånd hvor foreldrene kan skrive navn og telefonnummer på. De har god passform og kan svømmes med. Badesokkene beskytter små føtter mot brennmaneter, skjell, skape steiner, varm sand, glatte gulv, flis og solbrenthet.

Badetøy for smårollinger

Som nevnt tidligere er en UV-drakt et fint plagg for en skyfri sommerdag, denne kan også brukes når barnet skal bade. En UV-drakt passer veldig fint for de aller minste, større barn ønsker ofte å bruke badeshorts, badedrakt eller bikini. Velg et plagg som barnet liker å bruke og velg badetøy som tørker fort.

Badekåpe er digg

Etter et avkjølende bad er det deilig å få av seg våte klær og komme inn i en varm og myk badekåpe. Vi har mange fine badekåper til på lager, finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Kjøp

Baby Born Badekåpe

kr 189,00

Ebbe Nautic Badekåpe Bubble Pink

kr 349,95

Ebbe Nautic Badekåpe Ice turquoise

kr 349,95

Badeleker et moro for både store og små

Enten det er snakk om badeleker, spill eller leker til stranda er det smart å ta med noe som kan aktivisere barna og som kan bidra til å skape gode sommerminner.

Oppblåsbare badeleker gjør det hele enda morsommere. Fordelen med oppblåsbare badeleker er at de ikke tar så stor plass i bagen. Og synes du det er tungt å blåse dem opp kan vi anbefale at du tar med en liten pumpe som gjør jobben mye enklere.

Kjøp

INTEX Frozen 2 Small Island

kr 499,00
Kjøp

INTEX Pink Seashell Island 1,78m x1,65m x 24cm

kr 799,00
Kjøp

Zlamball

kr 499,00