Nyheter

Deilig ullklær til kjølige høstdager

ullklær, ullplagg til barn, klær fra Lillelam

Sommeren er på hell og de fine høstfargene tar grep om naturen rundt oss. Selv om det tidlig på høsten fortsatt er god temperatur i luften kan enkelte dager være kjølige. Og på disse dagene bør barn ha på seg et lag med ullklær som holder kroppen varm og som føles behagelig.

Merinoull – deilig og myke ullklær

Vi har mange plagg laget i merinoull, både for de aller minste men også for junior. Ull har mange fantastiske kvaliteter, den har en utrolig evne til å justere temperaturen på en naturlig måte. Merinoull gir kløe eller irritasjon, den oppleves rette og slett veldig myk og god.

Bestselger blant smårollinger

På kjølige høstdager er det ekstra viktig at de aller minste holder varmen, fordi små barn mister nemlig kroppstemperaturen mye lettere enn oss voksne. Derfor er de mer utsatt for kulde.

Lillelam har mange stilige og gode ullklær som laget i 100% merinoull. Flere av plaggene kan også maskinvaskes ved 40° C ullvask, noe som alle småbarnsforeldre vil sette pris på.

Bestselgeren «Lillelam Sparkedress» er en deilig og myk sparkedress med glidelås som passer fint som trille- eller kjøredress. Ermer og ben kan brettes ned når barnet vokser. Denne dressen er en sikker vinner for de små.

Vi anbefaler ullklær til barn

Noe av det unike med ull er at det holder på varmen selv om det blir fuktig. Så om barnet ditt blir våt helt igjennom yttertøyet vil ulltøyet holde barnet varmt. Ullklær har også den egenskapen at det isolerer både mot varme og kulde. Og ull har en god evne til å skjerme kroppen fra å bli klam, noe som egner seg veldig bra for aktive barn.

Dobbelt av alt

Har du barn i barnehagen kan det være en lur ide og ha dobbelt av alt når det kommer til klær. Barn er høyt opp og lavt nede og ingenting er mer spennende enn en søledam. Du må rett og slett regne med at barnet ditt blir både svart og våt i løpet av dagen. Dette er grunnen til at vi anbefaler alle å ha ekstra skift på lur i barnehagen.

Har du noen spørsmål rundt ull og ulltøy til barn er det bare å ta kontakt med oss.

Følg oss gjerne på Facebook og meld deg på vår nyhetsbrev for å få unike tilbud, nyttig informasjon og tilgang på kommende nyheter.

Se vårt store utvalg av ullklær og andre produkter i nettbutikken vår.