Blogg

Siste trender innen ungdomsklær fra Garcia

Moteklær til ungdom fra Garcia

Denne høsten har vi tatt inn et nytt merke som tilbyr kule ungdomsklær av høy kvalitet, Garcia har et stort utvalg klær til jenter og gutter i alderen 8-16 år.

Tøffe klær som skiller seg ut

Garcia har mange års erfaring innen design og produksjon av klær til barn og ungdom. Dette merket er utbredt og svært populært i store deler av Europa. Her får man klær som tøffe i stilen, slitesterke materialer og en passform som sitter bra. Garcia produserer klær av topp kvalitet til en rimelig pris.

Ungdomsklær med et stilrent design

Flere av kolleksjonene som vi har tatt inn har et stilrent design, her snakker vi om klare linjer uten alt for mange motiver og mønster. Fargene og passformen kommer tydelig frem, dette er noe av det vi liker godt med disse plaggene. Og tilbakemeldingene vi har fått fra målgruppen som bruker disse klærne er positive. Kule og behagelige er to ord vi ofte hører.

Stort utvalg plagg fra Garcia

I nettbutikken vår finner du et stort utvalg ungdomsklær fra Garcia. Her finner du alt fra jakker som passer perfekt til høst og vår, genser, hettegenser, joggebukser, jeans, chinos, t-skjorte, cardigan og belter.  Størrelsene får fra 128-176.

Er du på utkikk etter noe spesielt eller ønsker du veiledning er det bare å ta kontakt med oss.

Følg oss gjerne på Facebook og meld deg på vår nyhetsbrev for å få unike tilbud, nyttig informasjon og tilgang på kommende nyheter.