Blogg

Vinterdress til barn mellom 0 og 8 år

vinterdress for barn og baby, vinterdress fra Wheat

En vinterdress fra Wheat vil holde barnet varmt gjennom hele dagen, dette er utedresser av høy kvalitet som er godt fôret og som puster. Dette gjør at barnet kan leke ute i snøen i mange timer uten å bli våt og klam.

Dressen har en god passform, et strikk i ryggen som gjør at vinterdressen blir tilpasset hver enkelt barn. Dressen har høy kuldebeskyttelse, den er vindtett, svært slitesterk og innvendig er den fôret med behagelig fleece. Den har en avtagbar hette som beskytter mot vær og vind, og som faller av dersom barnet er uheldig å henger seg fast i en grein eller et annet hinder.

En dress som beskytter mot snø og sludd

Vinterdressen er vanntett med en vannsøyle på 10 000  mm. Dette gjør at selv våt snø, sludd og regn ikke trenger igjennom dressen. Alle sømmene er tapet slik at fukt ikke trenger inn. Dressen har smart glidelåsløsning (YKK glidelås) som gjør at påkledning og avkledning går i en fei. Tykke og holdbare gummistropper  til å feste under sko og støvler gjør at vann og snø ikke kommer inn.

En Wheat elg refleks følger med dressen, slik at barnet er synlig på mørke høst og vinterdager.

Øko-tex sertifisert

Disse vinterdressene er øko-tex sertifisert, det vil si at dressen er merket med Trygge Tekstiler og skal ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer.

Produkter som har denne sertifiseringen blitt testet og skal ikke inneholde klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm. Les mer om her.

Ønsker du å motta unike tilbud og nyttig informasjon på e-post? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.