Nyheter

Vinterregndress – en sikker vinner

vinteregndress fra kattnakken

Vinterregndressen fra Kattnakken er et produkt vi vet du ikke blir skuffet over. Dette er den regndressen vi får flest positive tilbakemeldinger fra og det er ikke bare tilfeldig at barnehager også anbefaler denne.

Regndress med vinter-fôr

Denne regndressen er både smart og praktisk. Den kommer nemlig med et ekstra tykt for beregnet for kalde høst og vinterdager. Dressen er også hel, noe som gjør det vanskelig for vann og snø å trenge igjennom. Så lenge man ikke dykker med den skal det mye til for at barnet blir våt, den har nemlig en vannsøyle på 30.000mm.

Hele dressen er myk og fleksibel, noe som gjør det lett for små aktive barn å bevege seg.

Vinterregndress med smarte løsninger

Dressen er utstyrt med flere smarte løsninger:

  • reflekser på ermer og ben, så synes barnet i mørket
  • sveisede sømmer, slik at plaggene ikke vann skal kunne trenge gjennom sømmene
  • slitesterke fotstrikk
  • vindtett
  • god navnelapp
  • sikkerhetshette som er både avtagbar og regulerbar

Slitesterk regndress

Som nevnt tidligere så blir denne dressen ofte anbefalt av foreldre og barnehager. Dette er ikke bare fordi den holder barnet tørr og varm, men også fordi den tåler en trøkk. Vinterregndressen fra Kattnakken har et morsomt og fargerikt design og er laget for barn som er ute å leker dagen lang.

På ekstremt våte dager bør du ikke bekymre deg over at barnet blir våt eller at det går hull på et kne når barnet er ute å leker. Rett og slett perfekt for kalde dager med øs pøs, regnvær og ikke minst slaps og tullesnø! På ekstra kalde og sure dager kan du supplere med ekstra ulltøy under dressen.

Vi erfarer at dressen er noe stor i størrelsen, så du bør velg den nærmeste størrelsen i forhold til høyden på barnet. Kom gjerne innom å prøv dressen på barnet før du kjøper den.

Vedlikehold

Dressen er foret med Vatt, noe som gjør at den tørker raskt om du skal vaske den. Bruk flytande vaskemiddel og vask den på 40 grader fin/yttertøyvask. Du må ikke bruke vaskemiddel beregnet på ulltrøy eller tøymykner! Slå også av sentrifugen på maskinen. Sentrifugen har ikke en annen effekt på dette stoffet en at den på sikt ødelegger vanntettheten.

Når plagget er vasket kan du vrenge det og la det drypptørke. I mange tilfeller trenger du ikke å maskinvaske regndressen, det holder at du vasker/tørker over med en våt klut.

Skulle dressen bli våt etter en dag ute i øs pøs regn er det viktig at du henger det opp og tørker det på et luftig sted. PU stoffet i regndressen blir over tid ødelagt om det ligger vått og sammenbrettet.

Om barnet er uheldig å får revet av en knapp kan du kontakte oss eller Kattnakken, så sender de en ny knapp til dressen. Trenger du nye fotstrikker kan du kjøpe det butikken vår.

Følg oss gjerne på Facebook og meld deg på vår nyhetsbrev for å få unike tilbud, nyttig informasjon og tilgang på kommende nyheter.