Blogg

Votter til barn & junior

votter til barn

Et par varme votter eller vanter til barn er viktig når kulda setter inn. Vi har stort utvalg behagelige votter til barn og junior både i butikk og på nett.

Votter skal holde hendene både tørre og varme, for om hendene blir kalde kan man fryse på hele kroppen.

At votten har en god passform og riktig størrelse er viktig, om ikke passer skikkelig vil barna få problemer med gripeevnen. Og er gripeevnen dårlig erfarer vi ofte at barna ikke ønsker å bruke vottene.

Varme Tech votter av høy kvalitet fra Wheat.

Wheat har laget noen gode og praktiske votter til barn og junior som er produsert av resirkulerte materialer. Innvendig har vottene et mykt fleece-fôr som er behagelig og varmer. På håndleddet finnes det en elastisk borrelås som hindrer snø og vann å komme inn.

Vottene passer fint kalde vinterdager.

Ullvotter

Fordelen med ullvotter er at disse kan holde på mye fuktighet uten at de føles våte, faktisk kan den absorbere opptil 40 prosent av sin egen vekt uten at den føles våt. Ull har også den egenskapen at den transportere fuktighet bort fra huden. Ull holder kroppen varm, den er temperaturregulerende, og sørger for at barnet har en stabil kroppstemperatur.

Regnvotter

På regnfulle høst og vinterdager er regnvottene fra Kattnakken helt supre. Dette er myke votter med fleecefôr.

Regntøyet til Kattnakken blir produsert i såkalt PU. Dette er et stoff i plast som gjør vottene helt vanntette og så inneholder de ikke PFC (Perfluorerte forbindelser. Fluoriserte stoffer). Vottene tåler maskinvask på 40 grader (fin /yttertøy vask med flytende vaskemiddel), men unngå sentrifugering.

Kattnakken er en favoritt blant barnehager og foreldre. Se flere produkter.

Melder du deg på vårt nyhetsbrev vil du motta nyttige nyheter og unike tilbud. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook.