Blogg, Nyheter

Høstnyheter fra Lillelam

Ullklær til små og store barn fra Lillelam

Vi har fått inn nye fine kolleksjoner fra Lillelam. Dette er et av våre mest populære merker, ullklær med et herlig design og som er behagelig for små barn. Nå er endelig høstnyhetene ankommet.

Fine ullplagg som ikke klør

Lillelam er en norsk merkevare som ble startet av to småbarnsmødre som ikke fant gode nok ullklær til barna sine. Utfordringen var å finne ullklær i ren og myk ull for små barn, samtidig som plaggene måtte være funksjonelle, ha en fint design og så måtte de ikke klø. Dette ble starten på et fantastisk eventyr, barneklær i 100% merinoull av aller beste kvalitet. Les mer om Lillelam her.

Høsten farger, oliven grønn

Nytt av året er at vi har fått inn flere nye plagg i fine farger. Vi har blant annet fått inn en fin og praktisk ribbebukse som kan kombineres med genser eller jakke fra Lillelam.

Vi har også tatt en en herlig jakke med mønster på bolen som er fin både til hverdagsbruk eller til mer pyntede anledninger med skjorte/bluse i. Ulljakka passer fint i sett med både Bukse classic og Bukse classic ribb. Ermene på jakka kan brettes ned når barnet vokser.

Plaggene kommer i en herlig oliven grønn farge. Vi har også fått mange flotte ullklær i fargene oker, hvit, rosa, mellomgrå, eplegrønn, sjøgrønn, beige, melon og mellomblå.

Produktene kan maskinvaskes på 40° C ullvask.

Stort utvalg ullklær i nettbutikken

I nettbutikken vår finner du et stort utvalg klær, både for de aller minste men også for litt større barnehagebarn. Vi har ullplagg til milde høstdager og til kaldere vinterdager, har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.