Aktivt samtykke for påmelding til nyhetsbrev

Alt på Stell AS sender deg kun nyhetsbrev hvis du har gitt oss et samtykke ved å enten melde deg på nyhetsbrevet via våre nettsider eller via Mailchimp sin side, eller skrevet deg opp til påmelding på fysiske lister i butikken vår.

Med å melde deg på vårt nyhetsbrev har du aktivt samtykket til å motta vårt nyhetsbrev fra altpastell.no og påfølgende vilkår og betingelser.

Personopplysning når du melder deg på vårt nyhetsbrev

Vi bruker Mailchimp som vår leverandør av markedsførings automation platform. Ved å melde deg på godkjenner du at informasjonen du legger inn sendes til Mailchimp for prosessering i samsvar med deres policy https://mailchimp.com/legal/privacy/ og terms https://mailchimp.com/legal/terms/., samt bruk av cookies https://mailchimp.com/legal/cookies/. Dine data lagres for å kunne skape og bruke distribusjonslister, sende markedsføringskampanjer og gi deg informasjon om våre produkter, tjenester, tilbud, etc. Vi anser MailChimp som en tredjepartstjeneste. Din epostadresse og klikkhistorikk vil forbil i MailChimps database så lenge vi bruker MailChimps tjenester. MailChimp vil også overføre personlig data til MailChimps sine sub-prosessorer som utførerer kritiske tjenester som å beskytte mot misbruk og tilby støtte til MailChimp kunder – dette kan leses om i deres Data processing Agreementhttps://mailchimp.com/legal/privacy/.

Hva du takker ja til å motta når du melder deg på vårt nyhetsbrev:

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev takker du ja til dette fra Alt på Stell:

  • Kampanjer og tilbud
  • Nyheter
  • Rabattkoder
  • Invitasjoner til events e.l.
  • Informasjon om tjenester og produkter vi leverer

Avmelding fra Nyhetsbrev:

Påmelding til vårt nyhetsbrev er frivillig og du kan når som helst melde deg av.

Dersom du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet kan du gjøre det slik:

  • Klikk på abonnementslenken for avmelding som finnes i nyhetsbrevene eller
  • gå inn på denne lenken og melde deg av: https://altpastell.us6.list-manage.com/unsubscribe?u=d48d023229413a8439626bd29&id=40868b8ea6

Trenger du hjelp til å melde deg av kan du kontakte oss på post@altpastell.no og vi vil hjelpe deg med dette.